• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w UK] Wszystkie Marki

jarawa

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Londyn
Prosze moderatora o skasowanie postow artui. Nie kupilbym od niego szczoteczki do zebow. To na pierwszy rzut oko jest wal polegajacy na wplaceniu zaliczki za auta i zobaczeniu figi z makiem zamiast aut. Idz gosciu rob interesy z kim innym np. z mieszkancami Lagos.

mi7100

Nowy
Punktów
0
To w odpowiedzi na kolejne uszczypliwe kasanie takich jak ty.
Odpowiem chodz nie musze.
Tak mam na stanie obecnie okolo 2365 aut, tak sa to mojej firmy auta, zlom to ja odsprzedaje do stoczni i to wagonami a nie na bryczkach.
Po otrzymaniu informacji od KE stworzyla sie mozliwosc sprzedarzy tego produktu w ilosciach hurtowych wiec na tym i innych forach
wstawilismy ogloszenie ze poszukujemy odbiorcow.
Prosze o nie wkadanie tego typu dopiskow bo sa one nie smaczne, nie masz checi z nami pracowac nie przymuszamy was do tego.
Jesli zdecydujesz sie na prace dostaniesz zawsze to co zamowisz.
Dla wyjasnienia od 3 lat wspolpracujemy z Indiami, Azja i cala Rosja, do wgladu informacje dla potencjalnych wspolpracownikow.
witam szukam freelanderow na czesci prosze o info n mietekmaria@gmail.com

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Czytam i nie wierzę ilu naiwniaków przewija się przez forum...koleś śmierdzi z daleka ale widzę ze jest zainteresowanie.

Do góry Bottom