roba25
Początkujący
Witam
Mam do zaoferowania Vecte B z 1998r z silnikiem 1.8. Posiadam te autko prawie rok sprawuje sie bardzo dobrze BEZAWARYJNIE. Nowe klocki i tarcze hamulcowe (jedyna rzecz którą musiałem wymienić przy przeglądzie M.O.T w grudniu). Sprzedaje te auto tylko dla tego że kupuje Vecte z 2000r diesla i tez planuje przyjechać nim do polski na sprzedaż.
Samochód jest w pełni sprawny posiada el.szyby, wspomaganie kierownicy, abs, regulacje kierownicy, centralny zamek, airbag kierowcy, odmrażanie lusterek. Przebieg około 160tys km.
Autko będzie w Polsce na początku czerwca.
Cena auto to 3,500tyś. złotych
Szczegółowe fotki prześlę ma maila.
Mogę również sprowadzić inne autka na zamówienie do przekładki jak i na części.
Tel. 00447790180152
E-mail r.o.b.e.r.t@interia.pl
Pozdrawiam
Robert
Mam do zaoferowania Vecte B z 1998r z silnikiem 1.8. Posiadam te autko prawie rok sprawuje sie bardzo dobrze BEZAWARYJNIE. Nowe klocki i tarcze hamulcowe (jedyna rzecz którą musiałem wymienić przy przeglądzie M.O.T w grudniu). Sprzedaje te auto tylko dla tego że kupuje Vecte z 2000r diesla i tez planuje przyjechać nim do polski na sprzedaż.
Samochód jest w pełni sprawny posiada el.szyby, wspomaganie kierownicy, abs, regulacje kierownicy, centralny zamek, airbag kierowcy, odmrażanie lusterek. Przebieg około 160tys km.
Autko będzie w Polsce na początku czerwca.
Cena auto to 3,500tyś. złotych
Szczegółowe fotki prześlę ma maila.
Mogę również sprowadzić inne autka na zamówienie do przekładki jak i na części.
Tel. 00447790180152
E-mail r.o.b.e.r.t@interia.pl
Pozdrawiam
Robert