Witam! Posiadam na sprzedarz autko jak w temacie 7.5T, jest to 1994/95, auto nie posiada przegladu poniewaz jest zarejestrowane jako pomoc drogowa (pojazd specjalny) i nie podlega przegladom. Ma pelna podloge plus motylka, ktory z jakiegos powodu nie dziala. wysowa sie tylko delikatnie do tylu i wraca. Wyciagarka elektryczna w pelni dzialajaca. Stan techniczny oceniam na b.dobry, buda lekko zzarta, ale prosze wziac pod uwage ze to nie jest nowe auto i swoje juz przejechalo.
Z tego co sie rozgladalem to przekladka kosztowalaby ok 4-5tys zl.
Cena auta w Anglii, Coventry to 8500zl do jakiejs niewielkiej negocjacji, posiadam dowod v5 na swoje nazwisko oraz 3 klucze.
Niestety nie mam prawa jazdy na kategorie C wiec ciezko z transportem tego auta do Pl.
Pierwsze zdjecie nie jest tego samego auta, dodalem je tylko dlatego ze moje wyglada identycznie, kiedy robilem zdjecia telefon zaczal mi wariowac i w efekcie zdjecia sa starsznie rozmazane.
Z tego co sie rozgladalem to przekladka kosztowalaby ok 4-5tys zl.
Cena auta w Anglii, Coventry to 8500zl do jakiejs niewielkiej negocjacji, posiadam dowod v5 na swoje nazwisko oraz 3 klucze.
Niestety nie mam prawa jazdy na kategorie C wiec ciezko z transportem tego auta do Pl.
Pierwsze zdjecie nie jest tego samego auta, dodalem je tylko dlatego ze moje wyglada identycznie, kiedy robilem zdjecia telefon zaczal mi wariowac i w efekcie zdjecia sa starsznie rozmazane.