• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w UK] Co sądzicie o tej ofercie?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
w odpowiedzi na maila dostaniesz nr.tel. z kierunkowym na wyspy Tonga-Bonga i z 50 zł za min wybulisz

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
juz usuniete

xtdtech

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
A4 2006 na autotrader

A co sądzicie o takiej ofercie http://www.autotrader.co.uk/classif...page/1/radius/1500/postcode/se162ws?logcode=p

A4 z 2006 2,0tdi za 3000GBP ta oferta była jakiś czas temu zniknęła teraz znowu się pojawiła,
Też podejrzanie tanio,

A jakiś tydzień temu była A4 z 2009 za 6000GBP kontakt tylko mail,więc napisałem i dostałem odpowiedź że auto jest w Hiszpanii i z stamtąd było by wysłane w przeciągu 10dni a wszystko było by załatwiane przez jakąś firmę, no i oczywiście wszytko jak w opisie itp. itd. wyglądało to na jakieś naciągactwo.

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Ściema tak jak w przypadku pierwszej wiadomosci. Napiszesz maila, oni napisza Ci ze auto jest Hiszpanii, Niemczech, Francji lub innym kraju i ze jak zaplacisz im pieniadze za auto to wysla Ci je pod dom na swoj koszt i w ogole beda sciemniac ze im auto nie potrzebne bo wyjechali albo ze im malzonka w bok poszla i postanowili rozstac sie z niepotrzebnym autem za bezcen.
Jak masz czas to mozesz sie pobawic i pisac z nimi ale nie bierz tego na powaznie.

xtdtech

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
Zobaczyłem jeszcze jakiegoś accorda z 2007 za3000GBP, wszystkie oferty tylko kontakt mailowy, mail na zdjęciu, napisałem z różnych kąt i dostałem słowo w słowo identyczne odpowiedzi(różniące się tylko ceną)
Także wszystkie oferty pochodzą od jednej osoby która pisze że wyjechała do Hiszpanii i nie używa teraz tego samochodu i chce się go szybko pozbyć...

Do góry Bottom