• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w UK] BMW E39 1998r 2,5 benz automat, skóra

maryoxx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Londyn/Gdynia
Witam!
Na sprzedaż mam BMW z serii 5 model E39
Auto ładnie wyposażone, ma jasną, siwą skórę, w bardzo ładnym stanie, niezniszczona, ogółem auto bardzo zadbane, w środku nigdy nie palone, oczywiście pełen komplet dokumentów do rejestracji.
Wadą auta jest brak szyby tylnych prawych drzwi, oraz przednia szyba jest pęknięta.
Auto padło ofiarą wandalizmu, poza tym lakier, blachy w świetnym stanie.
Auto na chodzie, prowadzi się świetnie.
Nie posiada motu i tax właśnie się kończy.
Kolor lakieru to bardzo ciemny granatowy, w nocy wygląda jak czarny.
Cena jaka mnie interesuje to 5700zł z przywiezieniem do polski w okolice Ciechanowa lub trójmiasta.
Cena bez alufelg, takiego też go kupiłem. Auto sprzedaję na stalówkach - nie gwarantuję że opony będą dobre.. po prostu jestem w fazie załatwiania felg.. Auto kupiłem od poprzedniego właściciela godząc się na to, że jak załatwię tylko jakieś felgi to te aktualnie zamontowane zwrócę.
Więc Cena w Polsce 5700zł lub w UK - Central London - SW16 800 funtów do minimalnej negocjacji.
Przepraszam za słabą jakość zdjęć ale robiłem je w nocy, postaram się zza dnia niedługo dodać lepsze.
Autko kupiłem sobie na własne potrzeby, lecz niestety sytuacja materialna zmusza mnie do sprzedaży... miałem zamiar go przerobić ale będę musiał zostać w UK na dłużej a jestem zbyt młody i insurance pochłonąłby całą moją wypłatę.. To nie żart.

Na zdjęciu dziwnie pada światło, zapewniam że lakier na całym aucie jest jednolity i wygląda bardzo dobrze, bez zarysowań czy wgnieceń!

Kontakt tylko mailowy: mariusz_k90@wp.pl
Lub PW

Pozdrawiam!

vectra007

Bywalec
Punktów
0
Miasto
słubice
siema podaj rok i co w niej wymieniales i jaki ma stan licznika i czy odpala normalnie i jakie spalanie w niej miales??

erelix20

Początkujący
Punktów
0
Miasto
zary
Witam! jaki to model? 523i czy 525i? jaka bylaby cena z felgami ze zdjecia?

maryoxx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Londyn/Gdynia
model 523i
przebieg to 95tys mil
auto najprawdopodobniej w czerwcu będzie w Polsce, cena w Anglii spada do 700f bez negocjacji.
Potrzebuje kasę na auto zarejestrowane w pl, by użytkować je w Anglii.
autka nie użytkowałem, wiec nie wiem jakie spalanie, na pewno takie same jak inne modele e39 z tym silnikiem, trzeba zapytać na forum..
auto kupiłem z zamiarem przerobienia i powrotu do pl, ale niestety muszę w UK zostać na dłużej (dostałem prace na stałą umowę)
Potem chciałem je ubezpieczyć, ale insurance w Anglii dla ludzi w moim wieku, oraz mieszkający pod kodem pocztowym SW jest nieosiągalne, za duże nadwyżki spowodowane moim wiekiem oraz adresem zamieszkania.
Możliwa zamiana na auto zarejestrowane w Polsce, mogę dopłacić.
Nie mam już tych alufelg co na foto.
Mogę sprzedać na stalowych, albo innych alu z oponami zimowymi za dopłatą..

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
okolo 17 marca bede mial lagune na polskich tablicach w londynie chce za nia 9000zl moze sie dogadamy. 1.9dti 1999rok

Do góry Bottom