• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w PL] Volkswagen Golf III kombi 1.9 Diesel

Status
Zamknięty.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Chyba Ci się pomyliło i o jedno 0 za dużo napisałeś?

homeras

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódź
cena

chlopak ma smykałke do handlu cos mi sie wydaje ze oprocz niego nikt nie byl w angli i nie wie ile auta kosztuja heheh

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Trochę przesadził z ceną ale.... najlepiej żeby za darmo oddał i jeszcze za tankował :dol:

Strikerm3

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kozienice
Faktycznie, ceny angoli niektórych na allegro są straszne, po przekładce i opłatach wychodzą drożej niż europejczyki. Ale cóż na głupotę nie ma mocnych :)

robjardar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
kuj-pom
Chyba nikt nie będzie go przekładał?? :wack: Tego typu samochody najczęściej kupują osoby posiadające auto szroty i rozbierają je na elementy pierwsze... a wiadomo ile później każdy plastik kosztuje i temu podobne części :) A jak to mówią Każda zmora znajdzie swego amatora :eek:ff:

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
robjardar napisał:
Chyba nikt nie będzie go przekładał?? :wack: Tego typu samochody najczęściej kupują osoby posiadające auto szroty i rozbierają je na elementy pierwsze... a wiadomo ile później każdy plastik kosztuje i temu podobne części :) A jak to mówią Każda zmora znajdzie swego amatora :eek:ff:

nie rozsmieszaj mnie :O

za 5000zl ostatnio kupilem vectre C 2004 r 2.0DTI
za 4500zl volvo s80 2001r z navi, tunerem tv

z tych aut to przynajmniej części coś kosztują a z golfa3 to już się za darmo rozdaje...

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
To chyba mówisz o cenach w Uk bo chwalić się to i ja mogę,wystarczy spojrzeć na allegro

Strikerm3

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kozienice
można kupić vectre ale o ile dobrze wiem to od 2004 wkładali do nich silniki 1.9CDTI więc kolego troszkę przekoloryzowałeś :) jak na ceny w UK to normalne, w PL raczej Vectry c 2004 za 5tys zl nie kupisz chyba że, dojechaną lub na części :)

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
może to było i 2003 końcówka, te ceny co podałem to są w POLSCE!!!

vectra miała rozwalony błotnik i półośke, volvo maske, 1 lampe, błotnik i jedna strone zawieszenia

przedwczoraj kupiłem freelandera na chodzie sprawnego za 4000zł z papierami w polsce... (z progami, dwoma dachami, nowymi oponami na 16" felgach)

okazje są tylko trzeba co najmniej raz na dzień odświeżać allegro bo takie auta schodzą przeważnie w ten sam dzień co są wystawiane

wszystkie te auta miałem z V5C a i tak poszły na żyletki bo bardziej się opłaca niż przerabiać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom