• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w PL] Land Rower Freelander 2.0TD

Punktów
0
Miasto
Raciążek
Witam sprzedam ferdka 2000r, 2.0TD. Stan bardzo dobry, elektryczne szyby, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, poduszki powietrzne, 3-drzwiowy, dach ściągany, rok w kraju, po przekładce z anglika. Do obejrzenia w Raciążku koło Ciechocinka woj: kuj-pom. Cena 24 000zł. Więcej informacji pod nr 8888-17-119

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
toś trochę przesadził z ceną, za tyle to ja Ci sprzedam 2003 rok zarejestrowany w idealnym stanie =]

kacper44

Początkujący
Punktów
0
Miasto
London UK
Jak to ogólnie jest z tymi frelkami na polskim rynku?
Mam wyczajonego LHD w GB za umiarkowane pieniądze ale... to nie dla mnie auto, nie podoba mi się zupełnie...

Czy jest popyt na to?
Ktoś to kupuje?

1,8 benzyna... w wersji 3 drzwi z hardtopem...

Po cenie roczników na allegro?

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
Mam wyczajonego LHD w GB za umiarkowane pieniądze ale..

Tylko czy ten LHD nie jest przerobiony z RHD tanim kosztem bo takie sa oferowane, sam widzialem ta przerobke. gosc wciska ze to orginal a nawet wycieraczki nie sa przerobione. ten gosc to rodak

kacper44

Początkujący
Punktów
0
Miasto
London UK
Tego gościa też znam, ma polsko brzmiący nick na ebayu ale nie chciało mi się wierzyć w patologię przerabiania freelandera na LHD i sprzedawania go ponownie w UK :tudu:

Ogólnie ktoś może powiedzieć o popycie na te autka w PL? Czy to tajemnica handlowa...?

Ooo to łon!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/LHD-LAND-ROVE...ewItemQQptZAutomobiles_UK?hash=item27aff3df41

Rzeczywiście, wczesniej uwagi nie zwróciłem, że wycieraczek nie zmienił

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
od cholery polaków przekłada freelandery w anglii na oplu i potem wystawiaja jako LHD

MARSHALL1012

Początkujący
Punktów
0
Miasto
anglia , KĘPNO
skoro w polsce sie sprzedaja przekladance to i w angli tez, i wszystko legalnie wystarczy glowa troszke ruszyc :klaszcze: brawo za pomyslowosc

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
MARSHALL1012 napisał:
skoro w polsce sie sprzedaja przekladance to i w angli tez, i wszystko legalnie wystarczy glowa troszke ruszyc :klaszcze: brawo za pomyslowosc

no niewiem czy tak wszystko legalnie bo po przekładce takiego freelandera powinno się chyba zrobić nowy MOT? a wątpie, żeby na oplu ten test zostałby zaliczony pozytywnie.

Do góry Bottom