• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

"Apollo Company" - Osiek Maly, okolice Konin/Kolo/Poznan

speed4

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam ja także dołączam się do pochwał dla najlepszego warsztatu przekładającego kierownicę z wersji angielskiej na europejską.
Przekładanym autkiem była audika a4 b6 2001. Trzeba przyznać, że Marcin wykazał się pełnym profesjonalizmem od samego początku naszych kontaktów. Praktycznie każdego dnia dostawałem informacje na jakim etapie przekładki aktualnie znajduje się auto. Finał pracy, przyznam, że przekroczył moje oczekiwania. Audika po przekładce w wielu detalach wygląda lepiej niż przed. Wszystko działa jak należy choć wiem że niektóre drobiazgi wymagały wiekszej uwagi. Muszę też podkreślić, że współpraca odnośnie pomocy przy załatwianiu wszelkich formalności po przekładce, układa się znakomici. Marcin zawsze znajduje czas, żeby odebrać telefon i pomóc w załatwianiu kolejnych spraw zwązanych z rejestracją auta. Widać, że jest to fachowiec, który naprawdę dba o klienta. Następne autko, jeśli takie będzie, będzie robione u Marcina. Wielkie dzięki. :thumb:

Marek526

Nowy
Punktów
1
Miasto
Terespol
Osiek Mały (Marcin)

Warsztat Marcina został polecony przez mojego kolegę który miał przyjemnośc powierzyc swoje autko do przekładki z efektem bardzo satysfakcjonującym.
Po przekazaniu całości danych o pojeździe czyli całej specyfikacji auta wybrałem opcję ,,Full wypas,, czyli odstawienie anglika i odbiór polaka bez zamartwiania się czy zakupione części będą odpowiednie. Warsztat znajduje się w bliskiej okolicy takich większych złomowisk takze załatwienie przekładki dla Marcina to kwestia godzin ja dostałem nawet bardziej zadbana deskę niż miałem w angolu :klaszcze: .

W czasie rozmowy zostałem poinformowany o cenie całości usługi na która przystałem i umówiliśmy się na termin dokonania przeróbki.
Przeróbka zajęła tydzień o czym uprzednio zostałem poinformowany.
Przegląd zerowy możliwy po uprzednim ustaleniu.
Byłem przy końcowym montażu robota szła sprawnie i widać było że znają się na tym co robią. Był maly problem z poduszka powiedzialem ze zrobie to sam ale niewypuścili mnie tak wiec był komputer ktory zbadal sprawe;). Na koniec jeszcze tylko zbierznosc o moglem jechac.
Ogólnie ekipa konkretna zawsze pod telefonem wiedza bardzo duzo jak nie to sie dowiedza szybko, bez ściemy, i opowiadania jacy są zaj-bisci bo są naprawde godni polecenia nastepne autko zdecydowanie wiem gdzie zrobie;) Jeszcze raz pozdrowienia dla calej ekipy z Ośka Małego i szefa całego zamieszania ;) Marcina. do zobaczyska
[/u]

express79

Początkujący
Punktów
1
Miasto
norfolk
Marcin "Apollo" ok/Koła - centralna Polska. Niech inni się uczą od niego.

witam
pierwszy raz o przekładce mojego auta pomyślełem jeszcze będąc w anglii, w styczniu tego roku. samochód, peugeot 406 po lifcie, niby nic zajefajnego, ale mam go od kilku lat, znam jak własną kieszeń, wiec szkoda mi było go zostawiać w anglii. zacząłem więc szukać warsztatu.

zasadniczo jestem z łodzi, wieć zacząłem szukać kogoś lokalnie, pod ręką. przez kilka tygodni, korzystając z forum, kontaktowałem się z kilkoma zakładami, przegadałem przez telefon sporo czasu z ich właścicielami. no i powiem szczerze: połowa z nich wogóle o przekładce P406 nie chciała gadać, bo "trudny i pracochłonny w przekładce samochód". druga połowa opisywała mi co i jak zrobią z moim autem. odczucie miałem jednak takie, że Ci panowie powinni sie zając kowalstwem, a nie przekładkami.

w międzyczasie trafiłem tez na marcina. rozmowa była od samego początku bardzo konkretna. marcin opowiedził mi dokładnie jak wygląda przekładka tego modelu, przysłał mi zdjęcia z przekładki innego P406 które wykonywał w swoim warsztacie wcześniej. ustaliliśmy dokładnie wszystkie szczegóły zlecenia, ich zakres i cenę. powiem szczerze,że na etapie "dogadywania się" z warsztatowcami marcin nie miał godnej konkurencji. pozostało więc jedynie się umówić na przekładkę.

Zgodnie z wcześniejszymi uzgodnieniami ustaliliśmy termin pracy dopiero gdy marcin miał już gotowe części do przekładki. w ten sposób czas samej usługi skrócił sie do minimum.
w czasie samej przekładki marcin dzwonił do mnie i informował mnie na bieżąco jak idą prace.
kiedy pojechałemm po auto próbowałem za wszelką cene znależć jakiś powód do "zbicia" ceny. nic nie znalazłem. auto jak z fabryki.

podumowując: jakość wykonywanej przez marcina usługi jest na poziomie niedostępnym dla większości zwykłych zakładów samochodowych. mija juz następny miesiąc po przekładce, a tu nadal żadnych negatywych objawów!! mało tego. auto do przekładki zostawiłem u marcina z wadą komputera komfortu BSI. auto odebrałem z naprawionym systemem, i to w cenie usługi!!! jestem bardzo zadowolony.

Szczerze polecam wykonanie usługi w warsztacie marcina w osieku małym.
jeśli ktoś ma jakieś dodatkowe pytania - proszę o kontakt na priv.
pzdr
przemek

micab

Gaduła
Punktów
1
Miasto
k/szczecina
kolega apollo przerabiał moje mondeo mk3 v6, z całej operacji jestem super zadowolony,
pierwszy kontakt, umówienie terminu, dogadanie wszystkiego przebiegło bardzo sprawnie, Marcin jest bez problemu osiągalny pod telefonem, jak nie odbiera to oddzwiania,
auto było gotowe w ok. tydzień po oddaniu, czyli tak jak w umowie, absolutnie żadnych poślizgów czy innych nieprzewidzianych akcji, podczas całego procesu kontakt telefoniczny był bezproblemowy,
części użyte do przekładki w super stanie, cała operacja wykonana profesjonalnie, nie widać absolutnie żadnych śladów fuszerki, nic nie odstaje, nie leje się woda, wszystkie elementy działają tak jak należy,
cena oczywiście taka jak ustaliliśmy, bez niespodzianek,

po odebraniu auta miałem spore problemy z rejestracją, Marcin służył pomocą w każdej sytuacji, dosyłał mi dokumenty, które wymyślali urzędnicy, nie robił absolutnie żadnych problemów, cały czas był osiągalny pod telefonem,

podsumowując, z czystym sumieniem polecam warsztat kolegi Apollo w Osieku Małym, jeżeli będę miał kolejnego anglika do przeróbki to na pewno zlecę to Marcinowi,

na dzień dzisiejszy auto przejechało ok 7tyś km bez żadnych problemów, nie wymagało żadnych poprawek, sprawuje się bez zarzutu,

JolaGdynia

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdynia
Polecam Marcina i Jego ekipę

Pod koniec lata br. kupiłam przerobionego '' anglika''. Był to mój pierwszy '' anglik '' i przez myśl mi nie przeszło, że sprzedający może być takim oszustem.
Jak zapewniał mnie sprzedający, auto przerabiane było w renomowanym warsztacie. Jak sie później okazało, wszystko co tylko można było spaprać przy przekładce było spaprane.
Kolumna kierownicza w/g zapewnień sprzedającego miała być oryginalna- nie była.
Szyby parowały przy najmniejszym deszczu bądź myciu samochodu. Nadmuchy działały nieprawidłowo, nie działała klimatyzacja, nie było również obiegu zewnętrznego.
Wszystkie dziury które pozostały po przekładce nie zostały zaślepione. Podczas deszczu woda zbierała sie pod nogami kierowcy i pasażera.
Byłam załamana.
Przeglądająć strony internetowe znalazłam namiary na Marcina. Już w rozmowie telefonicznej dało sie odczuć że rozmawia sie z ekspertem. Z osobą kompetentną, która zna sie na rzeczy Marcin długo nie chciał podjąć sie poprawiania roboty po pseudofachowcach. Zaproponował pilotowanie mojego mechanika telefonicznie.
W końcu udało mi się go przekonać by doprowadził w swoim warsztacie w Osieku Małym wraz ze swoją ekipą mój samochód do stanu używalności.
Dodam, ze Marcin jest na wskroś uczciwym człowiekiem. Od razu powiedział, że jeżeli nie będzie w stanie poradzić sobie z tą naprawą- nie weźmie za swoją prace ani złotówki.
Dzisiaj już mam samochód w domu. Jestem szczęśliwym posiadaczem super sprawnego auta.
Wszystkie buble poprzedniego wykonawcy zostały naprawione. Z warsztatu "Apollo Company" Osiek Mały okolice Konina 607-064-783 jestem bardzo zadowolona.
Marcin jest osobą niezwykle sympatyczną i kontaktową o ogromnej wiedzy. PROFESJONALISTA W KAŻDYM CALU
Chcę dodać, że z mojego domu do warsztatu Marcina jest ponad 300Km. Gdyby była to odległość nawet 3 razy dłuższa to i tak oddałabym samochód tylko tam. Do nikogo innego.
Wszystkim którzy sprowadzają samochody z Angli polecam warsztat Marcina - SATYSFAKCJA GWARANTOWANA, a wszystkim kupującym przerobione angliki nie polecam sprzedawcy Z NOWEGO SĄCZA - UWAGA ma jeszcze na dzień dzisiejszy wystawione 3 lub 4 '' przerobione'' Freelandery.Jeszcze raz Marcinowi i jego ekipie serdecznie dziękuje a wszystkim innym gorąco POLECAM
Pozdrawiam Jola z Gdyni:banan:

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Witam wszystkich forumowiczow i nie tylko:) Opisze moja krotka historie z Audi A4 B6 1.9TDI(6). Od paru lat niestety albo i stety pracuje w UK. Dwa lata temu kupilem A4 B6 w dieslu 130 konna z 6 biegowa skrzynia. Oczywiscie, ze jako mieszkaniec wysp ubezpieczylem ja i smigalem po angielskich drogach, niestety ostatnie podwyzki ubezpieczycieli daly mi sporo do myslenia. Mialem placic rocznie ok. 1300 funtow za ubezpiecznie( czyt. 5.5 tys zl), do tego ok 170 funtow tax. Wpadlem, wiec na pomysl, zeby moja A4 przelozyc na lewa strone i w ten sposob zaoszczedzic , po obliczeniach wyszlo ze az 1200 funtow rocznie!! Za ta kwote mozna wybrac sie juz na super 2 tygodniowe wakacje, wiec postanowilem sie zabrac za zrealizowanie mojego celu:) Niestety wszyscy odradzali mi przekladke, zaczynajac od kobiety po ojca ktory mieszka w PL, nie wspominajac o znajomych. Jednak ja jestem bardzo upartym gosciem i postanowilem sprawdzic jak wyglada sprawa przekladek i jazdy takim wynalazkiem jak to mowili znajomi. Czytajac forum i radzac sie znajomych wybralem zaklad Marcina, moze dlatego ze z Bydzi jest ok 120 km? Zadzwonilem do niego jeszcze z Anglii, rozmawiajac doszedlem do wniasku, ze ten gosciu naprawde sie na tym zna i wie o co chodzi i oczywiscie ma dobre podejscie do klienta. Ustalilismy daty, cene i coz trzeba bylo ruszyc 4 literki i pojechac do Polski. Jadac przez te 1500km zastanawialem sie kurde Robert co Ty czlowieku robisz?! wszyscy mowili, zeby jechac do Holandii czy Belgii i kupic normalne LHD a nie jakiegos skladaka miec. Oczywiscie w mojej A4 mialem praktycznie wszystko porobione i szkoda bylo mi jej sprzedawac, dlatego tez to tez zadecydowalo za zmiana strony. Kiedy dotarlem juz do Marcina ustalilismy to co bylo wczesniej mowione, pokazal mi swoje przerobione auto i jak auto wyglada ktore jest wlasnie przerabiane. Przelknalem mocniej sline i pomyslalem, kurdeee oni rozbiora moja ''niunie'' praktycznie do konca, hehe teraz wydaje sie to smieszne, ale wczesniej niestety bylo inaczej, moje obawy jeszcze bardziej wzrosly. Marcin uspokoil mnie jednak, ze nie mam sie nie martwic powinno byc ok, zaufalem mu. Auto zostalo, ja wrocilem samolotem do UK. Umowilismy sie na termin odbioru za ok 3 tyg. Tak mi pasowalo gdyz dostalem wtedy tydzien urlopu w pracy, wiec dla mnie bylo super. Gdy przyjechalem w niedzielne popoludnie do Marcina po odbior widzialem juz ze stoi moje auto na podjezdzie. Jeszcze siedzac w aucie z ojcem mowilem - zobacz co oni jej zrobili !! ma kierownice po 2-giej stronie ! Auto sprawdzone, wszystko bylo tak jak sie umawialismy, auto przerobine, wyczyszczone i wypucowane, klasa ! Marcin pomogl zmienic blachy na polskie i coz w droge...narazie do Bydgoszczy. Jechalem oczywiscie ostroznie, mowie kurcze a niech cos sie stanie, nie bede mogl skrecic, zahamowac czy cus.....Dwa dni pozniej wyjazd do Anglii, kolejne 15000km do zrobienia i to jeszcze autem ktorego nie znam, troszke adrenalinka byla.... Do Anglii dojechalem bez najmniejszych problemow, jezdze codziennnie do pracy i wszystko jest SUPER ! Znajomi wsiadaja i mowia ze to niemoze byc anglik, ze to jest niemozliwe.... Smieszni sa i ciesze sie ze jest im glupio, bo moglem udowodnic tez swoj upor i racje. Anglikom jak sie pytaja mowie, ze to auto z Niemiec bo jak jednemu opowidalem co i jak to i tak mi nie wierzyl. Auto jak narazie zrobilo 6 tys km i smiga bardzo dobrze. Przypomne ze auto to Audi A4 B6 1.9 TDI 03r. Jedyne co mi zostalo to napisac DZIEKUJE MARCINIE !! Pozdrawiam Ciebie i cala ekipe Apollo. Oby tak dalej !
Jesli ktos bedzie w UK po swoja A4 to zapraszam do obejrzenia mojej i przekonania sie na live co i jak.
PS, przepraszam za jakiekolwiek bledy, bylem 12h w pracy:/

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
rozpisales sie pieknie tylko nic na temat roboty i auta
tylko twoja historia życia

ale spoko
proste auto wiec niebylo . spawanka
ps

a licznik jaki angielski czy europa?????

pozdro
:thumb2:

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Jaro licznik angielski, przeprogramowany na km.
Opisalem, ze nie ma wiekszych problemow. To kompletnie nie moja branza, wiec nie mam co opisywac- elektryki itp. Poprostu wszystko chodzi ladnie i wyglada schludnie z czego jestem zadowolony.

Dawida6c6

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Miętkie
Witam!
Mineło już troche czasu od przekładki mojej Audi A6 C6 2.0 TDI 2004r. u kolegi Marcina w firmie "Apollo Company" - Osiek Maly, okolice Konin/Koło/Poznań. Moje auto nie należy do prostych jest dużo elektroniki i trzeba mieć spore doświadczenie by po przekładce było w pełni sprawne i wyglądało przyzwicie dla tego po przemyśleniu i obdzwonieniu wielu przerabiaczy wybrałem oferte Marcina który nie tylko jest miły,uczciwy,życzliwy i tak można by wymieniać, ale zna się na tym co robi nie wciśnie lipy nikomu zapewniam i z pewnością polecam tym którzy mają dylemat komu powierzyć swój wymażony samochód bo to odpowiedzialna praca! Kiedy odbierałem auto Marcin przerabiał kilka aut były to samochody z wyższej półki i myśle że to też świadczy o tym że ludzie go polecają.Jeżeli chodzi o cene dostałem wszystko dokładnie opisane na e-mail co ile kosztuje i co można zostawić z angola, jest to na prawde człowiek jakich mało na tym świecie moim zdaniem najważniejszą zaletą jest jego uczciwość bo jest wielu kręciaży którzy chcą wyjść na swoim. Myślę że nie mam się doczego przyczepić bo jest wszytsko dopięte na ostatni guzik chciałbym jeszcze raz podziękować całej ekipie z Apollo za wspólna pracę i jeżeli kiedyś będe przerabił anglika czy robił coś z instalacją to tylko u Marcina pomimo tego że kawałek drogi mam do niego to nie gra roli ma być bardzo dobrze wykonana praca i na to zwraca się uwage.Również cena robi swoje bo być morze jakiś partak zrobi to 1000zł. taniej, ale czy to jest warte np. spalenia się naszego auta po kilku dniach? myśle że nie ma się tu nadczym zastanawiać tylko dzwonić do Marcina.
Moja ocena 10/10
Pozdrawiam
Dawid.

tomiania

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam, minęło trochę czasu od momentu, kiedy zrobiłem przekładkę swojej Vectry „C” 1,8 benzyna 2008 r. (po lifcie). Przekładkę robiłem u w warsztacie u perfekcyjnego i najdokładniejszego Marcina „APOLLO”. Cała historia w jaki sposób tam trafiłem zaczęła się do tego forum. Długo poszukiwałem, wiele e-mail napisałem, jeszcze więcej telefonów wykonałem. Decyzja zapadła ze względu na weryfikację opinii na forum, a także poprzez profesjonalne podejście Marcina do sprawy. Już od początku wiedziałem, że „gość” ma pojęcie co robi, kilkuletnie doświadczenie. Jest rewelacyjny w tym co robi, wiele aut przeszło przez jego ręce i myślę, że zawdzięczać to może swojemu indywidualnemu i szczegółowemu podejściu do każdego klienta (samochodu). Przerabiaczy na rynku nie brakuje ale takich jak w warsztacie u APOLLO nie znajdziecie. Moją Vectre do warsztatu oddałem już kilka miesięcy temu, po przekładce przejechałem ją już ok. 17 tyś. i wszystko chodzi idealnie. Części bardzo dobrej jakości, wszystko wykonane elegancko, na najwyższym poziomie. I co jest najważniejsze dostałem GWARANCJĘ!!! I to mnie zaskoczyło. Naprawdę ze świecą szukać „przerabiacza”, który tak jak Marcin daje gwarancję na robotę i oczywiście części.
Jeśli szukasz kogoś kto przerobi Twój samochód, w którym będziesz mógł podróżować bezpiecznie z całą swoją rodziną, właśnie znalazłeś- warsztat „APOLLO”, naprawdę polecam!!!!!

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Znam Marcina osobiście,polecam go zawsze do przekładki vectry,bmw czy mercedesa(audi i vw sam przerabiam więc wiadomo)kilkadziesiąt aut z mojego polecenia trafiło do jego warsztatu,za każdym razem klienci super zadowoleni,tylko pogratulować.

dan83

Początkujący
Punktów
0
Miasto
tomaszow maz
Każdemu kto myśli o przełożeniu układu kierowniczego szczerze polecam usługi Marcina. Sam jestem mechanikiem więc poznaję fachowca. Kwestia przekładki to delikatny temat i warto oddać to zlecenie w dobre ręce. Marcin poradzi sobie z tym bez problemu, wszystko to w rozsądnym terminie i i za uczciwe pieniądze. Udowodnił to już już przy kilku autach które dla mnie przerabiał. Wszystko dopina na tzw ostatni guzik. Na pewno wkrótce znów wstawię do niego mój kolejny angielski nabytek.

Mariusz5394

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Nysa
Witam.Ja też jestem super mega zadowolony z przekladki mojego Mercedesa cls 55 AMG kompresora.Ludzie pana Marcina to prawdziwi profesjonaliści i z calą odpowiedzialnością mogę polecić ich każdemu kto chce przerobić auto z tak wysokiej pułki jak moje.Pełen profesjonalizm,uczciwość i dokładność.Dziękuje ci bardzo Marcinie za kawał dobrej roboty i poz.

dezerter

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gdynia
Kilka tygodni temu odebrałem od Marcina Apollo moją Vectrę C fl po przekładce.
Auto sprawuje się bez zarzutów. Właściwie czytając komentarze innych klientów to spodziewałem się że wszystko będzie OK, ale jednak myślałem , że pozostaną jakieś minimalne ślady że to był anglik. Jednak mile mnie zaskoczyło że nie tylko technicznie, ale też estetycznie jest bez zarzutów. Robota trwała dosyć długo, ale niewątpliwie gdybym miał kolejnego angola do przekładki to zaprowadzę go też do Osieka Małego koło Konina.
Poleciłem znajomemu i przerabianą miał u Marcina Insignie. Podobno też wszystko jest super.
Mimo dosyć wysokiej ceny za przeróbkę to wszystkim polecam przekładki w tym warsztacie.

oscylot

Początkujący
Punktów
0
Witam tych który szukają odpowiedniego człowieka do zrobienia przekładki, warsztat Marcina w Ośku to dobry wybór. W tym roku w lutym oddałem mu swoje auto Volvo XC90 z 2005 roku. Przekładka trwała chwile bo około 2 miesiące ale to z uwagi na kiepską dostępność części nie wszystko było od ręki z europejskiej wersji więc trzeba się było na szukać. Nic mnie nie interesowało Marcin wszystko załatwiał i informował na bieżąco jaki jest postęp prac lub że trzeba chwile czekać bo brakuje takiej i takiej części. Generalnie autko zrobione profesjonalnie praktycznie nie widać że był przekładany. Wszystko zrobione tak jak być powinno nie ma dróg na skróty i o to własnie chodzi. W każdym razie jeśli się zastanawiasz nad tym gdzie oddać auto do przeróbki to dobrze trafiłeś.
Ten post piszę po przejechaniu 10 000 km przerobionym autem.

Siara79

Bywalec
Punktów
1
Witam wszystkich sporo czasu minęło od mojej przekładki w firmie Apollo, miałem zamiar opisać ja zaraz po przekładce ale czas ponad 4 miesięcy jaki minął od niej utwierdził mnie w moim przekonaniu ,że dokonałem prawidłowego wyboru firmy do tej roboty.
A wiec do szczegółów samochód do przekładki to Audi A6 2.0 S line plus z 2011 roku. Po przeczytaniu wielu postów i zapytań wysłanych do firm zajmujących sie przekładkami wybór padł na firmę Marcina Apollo Company z Osiek Mały koło Konina po podaniu modelu zdjeć środka itp rzeczy Marcin padał cenę na gotowo wraz z częściami która moze i była większa od proponowanych od konkurencji ale po odebraniu samochodu wiedziałem za co zapłaciłem.
Pierwsze spotkanie z Marcinem utwierdziło mnie w przekonaniu że rozmawiam z profesjonalista i człowiekiem który zna sie na rzeczy z racji z tego ze sam jestem mechanikiem i prowadzę warsztat swój pozna swojego od razu.
Trzeba zaznaczyć ze Marcin zawsze służy pomocą i informacjami na jakim etapie znajduje sie samochód ,jest rzetelny i słowny.
Podczas odbioru auta ku mojemu zdziwieniu zostałem poinformowany o dodaniu mu dodatkowych opcji np. Elektrycznie składanych lusterek których auto nie posiadało w poprzedniej wersji a tutaj bez dopłaty taki dodatek !!!! Auto wyglądało naprawdę profesjonalnie przełożenie i jakość czesci użytych to pełen profesjonalizm ze strony tej firmy.
Pełen szacun dla Marcina i jego ekipy bo chłopaki robią naprawdę dobra robotę i następne auta napewno bedą oddane w te same ręce.

Wiec jeśli chcesz mieć auto w pełni zrobione ze swoimi oczekiwaniami To oddaj je w ręce z firmy Apollo Company z Osiek Mały koło Konina.

Ps. Juz szukam kolejnej A6 tym razem z 2015 roku i napewno pojedzie ona bezpośrednio do firmy Marcina.

Do góry Bottom