• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktualizacja daty odpowiedzi na posta

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Witam,
tak sobie zauważyłem że jak np, odpiszę na posta, moja odpowiedz jest cały czas ostatnia i po jakimś czasie np tygodniu w tym samym temacie zadaje kolejne pytanie to nie aktualizuje się data w dziale głównym, temat nie przeskakuje na początek listy i nikt tak na prawdę dopuki tam nei wejdzie nie wie że ja zadałem pytanie.
Przykład:
Wysłany: 29-12-2009, 08:02

--------------------------------------------------------------------------------

dzięki Panowie za pomoc, a tak dla ciekawostki moze jeszcze ktoś walczył z automatem, żeby przycisk był z lewej strony to co konkretnie trzeba wymienić?

** Dodano: 21-01-2010, 12:24 **
PAnowie, a jeśli mam w kostce od lusterek 2 rzędy pinów w jednym 4 przewody a w drugim 3 przewody to które trzeba zamienić, żeby lusterka działały prawidłowo

W dziale głównym audi widnieje data 29-12-2009, 08:02 temat jest na którejś tam pozycji i tak na prawdę nikt nie widzi że ja zadaję kolejne pytanie.

Da sie coś z tym zrobić??

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Chodzi o ten temat: http://forum.angliki.info/audi-a4-b5-przekladka-klimatronic-i-lusterka-vt2103.htm
Dlatego, że nie piszesz nowego posta tylko dopisujesz do posta napisanego dużo wcześniej tj. 29.12.2009r. i jest on traktowany jako napisany w dniu 29.12.2009r.
Jeśli zdarzy Ci się kolejny raz taka sytuacja to proponuję "wrzucić" linka z tematem na shoutbox (forumowy czat) lub napisać w podpisie, że potrzebujesz odpowiedzi na pytanie i tu wrzucić również linka.

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Tak, jest to zabieg celowy, ktory ma na celu ograniczeniu balaganu na forum. Niestety ale nadal bardzo duza liczba uzytkownikow nie potrafi korzystac z funkcji "edytuj" i zamiast zedytowac swoja wiadomosc kilka sekund (minut) po jej napisaniu po prostu daja odpowiedz celem dopisania jednego zdania badz nawet samego usmieszka (tak zdarzaja sie takie sytuacje!).
Inni uzytkownicy widzac ze nikt nie potrafi odpowiedziec na ich pytanie 'podbijaja' temat zeby znalazl sie na gorze listy tematow co powoduje takze balagan. Jezeli nikt nie odpowiedzial na pytanie przez dlugi okres czasu to znaczy ze nikt nie potrafi udzielic takiej odpowiedzi a jak ktos bedzie mial podobny problem/pytanie to dopisze sie do tematu i wtedy znow bedzie on u gory.
Wiele for ma wprowadzoną taka właśnie blokade i my jestesmy jednym z nich.
Blokada ta nie jest stosowana w dziale "W trakcie przekladki" gdzie mozna dopisywac wiadomosc pod wiadomoscia.

W Twoim konkretnym przypadku proponuje przeszukac forum i jezeli nie znajduje sie podobny temat to sugeruje zalozyc takowy który bedzie ograniczony do tylko tego jednego zagadnienia.

===EDIT===
:oops: Marlena była szybsza

Kamknogy

Początkujący
Punktów
0
gdzie mogę ustawić pozycję daty ostatniego posta? Teraz znajduję się obok "Ilość znaków ostatnich tematów", a chcę aby było nad tym, bądź pod.

Gdzie mogę to edytować?

Do góry Bottom