1. Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

peugeot 308cc 308 elektryka

Dyskusja w 'PEUGEOT' rozpoczęta przez użytkownika misiek600r, 19-12 16.

  1. ArturroBMW

    ArturroBMW Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    25-05 14
    Postów:
    37
    Docenione treści:
    0
    ogarnąłem temat, okazało się, że piny w kostce dochodzącej do słupka od strony drzwi trzeba pozamieniać w obu drzwiach i jest ok. Wszystko chodzi :)
    Nie wiem jak to robiłem, ze wtedy to pominąłem, coś mi się chyba na oczy wtedy rzuciło. Dziękuję serdecznie za wszystkie podpowiedzi.
     
  2. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  3. rys00

    rys00 Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    20-03 09
    Postów:
    3 222
    Docenione treści:
    451
    Miasto:
    łódzkie
    najważniejsze że działa
     
  4. dj1995

    dj1995 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    15-10 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wągrowiec
    Witam mam problem z 308 z przekładka dźwi nie działa zamek i szyby
     
  5. apollo

    apollo Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    5-04 09
    Postów:
    309
    Docenione treści:
    61
    Miasto:
    Konin
    Adres strony:
    Czy zamieniałeś przewody dochodzące do słupków?
     
  6. dj1995

    dj1995 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    15-10 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wągrowiec
    Tylko te. Co w dzwiach są
     
  7. apollo

    apollo Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    5-04 09
    Postów:
    309
    Docenione treści:
    61
    Miasto:
    Konin
    Adres strony:
    No więc dlatego nie działają szyby i lusterka.
     
  8. dj1995

    dj1995 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    15-10 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wągrowiec
    A jak je poprzekadac żeby było dobrze
     
  9. apollo

    apollo Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    5-04 09
    Postów:
    309
    Docenione treści:
    61
    Miasto:
    Konin
    Adres strony:
    Zadzwoń do mnie to będzie najprościej.
     
  10. dj1995

    dj1995 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    15-10 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wągrowiec
    A numer tel ?
     
  11. apollo

    apollo Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    5-04 09
    Postów:
    309
    Docenione treści:
    61
    Miasto:
    Konin
    Adres strony:
    Nr telefonu mam w podpisie na czerwono, ale dla pewności podaję 607 06 47 83.
     
    Ostatnio edytowano: 17-10 18
  12. ArturroBMW

    ArturroBMW Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    25-05 14
    Postów:
    37
    Docenione treści:
    0
    Pojawił się u mnie teraz problem w wersji z 2 szybami elektrycznmi. Wiazki drzwi dochodzące do slupkow zmaienione, i odpowiednio przpeinowane. Przekodowane. Drzwi lewe i prawe rozpoznaje tak jak pownine, zamki działają ok również.
    Ale jak otwieram prawą szybe to działa lewa, a jak lewą to prawa. Na drzwiach prawych jest ok przycisk tam działa prawidłowo.
    W wersji z 4 szybami elektrycznymi po takiej samej zamianie pinow w wiązce drzwi do slupkow i przekoodwaniu na lewą szyby działały prawidłowo, a tutaj odwrotnie. Jest ktoś w stanie coś podpowiedzieć? Trochę mnie to wkurza, tym bardziej, że często na bramki podjeżdżam hehe
     
  13. michal0124

    michal0124 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    17-11 15
    Postów:
    31
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zamień piny w kostce od przełącznika szyb.
     
  14. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  15. ArturroBMW

    ArturroBMW Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    25-05 14
    Postów:
    37
    Docenione treści:
    0
    doszedłem jedynie ze biale kable są od szyb ale po zamianie chodzily jedna w gore druga w dol z tego samego przycisku hehe, pamietasz moze ktore to byly albo gdzies jakis schemat?
     

Poleć tę stronę