1. Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

BMW E46 nie działające wycieraczki PILNE!!!

Dyskusja w 'BMW/MERCEDES' rozpoczęta przez użytkownika micek161, 20-03 18.

  1. micek161

    micek161 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    9-03 17
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Secemin
    Witam wszystkich po przekładce nie działają mi wycieraczki, zamieniam skrajne kable na kostce która dochodzi do silniczka i nic...;/ przekaźnik rozebrałem jak nacisnę na przekaźniku to śmigają a rączką przy kierownicy już nie spryski działają... poradźcie coś...
     
  2. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  3. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    61
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Sprawdź wszystkie kostki do przelaacznikow czy dopięte i czy nie pomyliles
     
  4. micek161

    micek161 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    9-03 17
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Secemin
    Sprawdzałem wszystko ok... jak by było coś pomylone to by spryskiwacze nie działały już nie mam pomysłu... wygląda to tak jak by sterowania nie było, a i mam tez problem z połączeniem się z kompem widzi tylko silnik a z reszta systemów nie może sie połączyć...
     
  5. kapusta75

    kapusta75 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    22-01 11
    Postów:
    14
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    chojnice/accrington
    Hmm, to masz problem na ktory raczej nie mamy odpowiedzi poniewaz nie wiemy co zle zrobiles, jak robiles...
     
  6. JARO

    JARO Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    29-05 09
    Postów:
    3 895
    Docenione treści:
    274
    Miasto:
    Wadowice
    jak by bylo wszystko OK to by dzialaly
     
  7. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  8. 11krzys17

    11krzys17 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    18-07 17
    Postów:
    1
    Docenione treści:
    0
    Hejj, mialem ten sam problem, wina lezy po stronie kostki ktora wchodzi w silnik wycieraczek. Ja przelozylem 2 kabelki i wszystko hula
    Przeslij mi zdjecie kostki zasilajacej silnik wycieraczek tak zeby bylo wiadc kolory przewodow a ja sprawdze jak jest u mnie.

    Jesli to nie pomoze to zostaje przekaznik wycieraczek ktory znajduje sie w komoze silnika przy komputerze, taki brazawy i doayc wysoki.
     

Poleć tę stronę