1. Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Audi a4 b8 klimatronik wyświetlacz źle pokazuje strony

Dyskusja w 'AUDI' rozpoczęta przez użytkownika adam1983, 15-02 18.

  1. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Witam po przełożeniu auta na wyświetlaczu od nawigacji źle pokazuje mi strony czyli jak krece pokrętłem lewym od panela klimy to na wyświetlaczu pokazuję mi pasażer a jak prawym to pokazuje kierowca czy da się to jakoś przekodowac dodam ze panel klimy jest angielski i jest to klima dwustrefowa nawiewu chodzą dobrze proszę o pomoc
     
  2. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  3. rys00

    rys00 Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    20-03 09
    Postów:
    3 150
    Docenione treści:
    433
    Miasto:
    łódzkie
    Kodowanie /adaptacja
    w kanale
    07/ Control Head +00001 = LHD
    08/ Auto HVAC - 1024 = LHD
    zapisz sobie stare jak by coś poszło nie tak
     
  4. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Ok dzieki
     
  5. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Nie wiem czemu ale nie mam takiej opcji w adaptacjach może dla tego że ten vcds to chinol a jakieś inne rozwiazania
     
  6. drekke

    drekke Gość

    Offline
    Dołączył:
    16-12 12
    Postów:
    792
    Docenione treści:
    38
    Miasto:
    Wąsosz
    Adres strony:
    Bo to się robi zupełnie inaczej . To wcale nie jest trudne . Trzeba trochę pomyśleć .
     
  7. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Domyślam się ze to jest jakiś banał to zmienić ale naprawdę nie mam pomysłu jak to zrobic
     
  8. drekke

    drekke Gość

    Offline
    Dołączył:
    16-12 12
    Postów:
    792
    Docenione treści:
    38
    Miasto:
    Wąsosz
    Adres strony:
    Kiedy ja robiłem przekładki , nie było jeszcze forum , nie było większości tych pseudo warsztatów , które tutaj grają fachowców . Wielu się szybko pojawiło i szybko zniknęło . Ja nigdy nie miałbym odwagi zapytać na forum , jak mam zrobić coś z czego żyję . Wszystko czego się nauczyłem , jest owocem mojej ciężkiej pracy , nikt mi nic nie powiedział , nie napisał , wszystko musiałem zawsze zrobić sam . Jest tutaj kilku kozaków , którzy przeczytali kilka postów , pewnie Ci pomogą , jeśli nie , to kombinuj , jak nie dasz rady , to zadzwoń , tak robi wielu z tego forum , znam ich wszystkich . Zawsze możesz powiedzieć , że robisz sobie , nie dla klienta .
     
  9. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    No cóż trudno jak miałem problem ze po przełożeniu samochodu nie mogłem odpalić to jakoś nie było tych kozaków tylko sam musiałem rozwiązać problem będę kombinowal może się uda
     
  10. rys00

    rys00 Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    20-03 09
    Postów:
    3 150
    Docenione treści:
    433
    Miasto:
    łódzkie
    A któż miał zgadnąć że masz uszkodzoną pompę sprzęgła ?, jaką wersją vcdsa dysponujesz ?
    P.S. Andrzeju kto pyta nie błądzi ja często pytam i często mnie pytają nie widze w tym nic grzesznego ani wstydliwego tylko jedna uwaga trzeba mieć kolegów a nie wrogów
     
    stasiek32 i czapliniak lubią to.
  11. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Kolego rys00 nie miałem na myśli Ciebie Ty jako pierwszy chciałeś mi pomóc 17.1.3 mam vcds
     
  12. adam1983

    adam1983 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-01 14
    Postów:
    60
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    jedrzejow
    Witam temat zakonczony udalo sie przekodowac zeby pokazywalo strony dobrze na wyświetlaczu może komuś się przydać wchodzimy w radio długie kodowanie i odznaczony rhd ale Ty Andrzej umiesz zmotywować człowieka do myślenia pozdro dla wszystkich forumowiczów
     
    drekke lubi to.
  13. drekke

    drekke Gość

    Offline
    Dołączył:
    16-12 12
    Postów:
    792
    Docenione treści:
    38
    Miasto:
    Wąsosz
    Adres strony:
    Dodam tylko , że nie wszystko zależy od tego , jakie masz mmi . Dałeś radę,to jest twój sukces , bez pomocy wrogów .
     
  14. Dj.Michał

    Dj.Michał Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    20-11 16
    Postów:
    10
    Docenione treści:
    0
    Pytanie odnośnie kilmatronika dwustrefowego.. mam nagrzewnice eu dwustrefowy klimatronik wiązka zostaje angielska po przerobieniu będzie działała? nie trzeba nic pinować??? kolego adam1983 może pomożesz
     
  15. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  16. drekke

    drekke Gość

    Offline
    Dołączył:
    16-12 12
    Postów:
    792
    Docenione treści:
    38
    Miasto:
    Wąsosz
    Adres strony:
    Wiązka nagrzewnicy powinna być kontynentalna nie angielska .
     

Poleć tę stronę