1. Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

a4 b6 problem z wycieraczkami

Dyskusja w 'AUDI' rozpoczęta przez użytkownika michu19918, 12-11 17.

  1. michu19918

    michu19918 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    12-11 17
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    gdansk
    witam.
    posiadam a4 b6 po zrobieniu przekladki przednie wycieraczki zadzialaly tylko na ostatnim biegu raz i w dodatku tylko na angielskim silniczku europejski silniczek nie dziala na zadnym biegu cos mi sie obilo o uszy ze w anglikach ineczej idzie wiazka ale nie wiem czy to prawda.
    prosze o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam
     
    Ostatnio edytowano: 12-11 17
  2. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  3. qplanetq

    qplanetq Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    4-11 09
    Postów:
    372
    Docenione treści:
    17
    Miasto:
    Szczecinek
    Adres strony:
    Mysle ze to uwalony tranzystor w bordnetzie . Czesta usterka ze wzgledu na utleniajace sie aluminium na sworzniu mechanizmu .
     
  4. michu19918

    michu19918 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    12-11 17
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    gdansk
    wiesz to jest fakt ze mechanizm byl zatart kupilem nowy i wycieraczki dalej nie dzialaja
     
  5. stas1

    stas1 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    23-01 14
    Postów:
    83
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    wymien sterownik i będzie ok na podobny bądz nowszy
     
  6. qplanetq

    qplanetq Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    4-11 09
    Postów:
    372
    Docenione treści:
    17
    Miasto:
    Szczecinek
    Adres strony:
    Wyjmij modul montowany przy kolumnie tzw. Bordnetz . Jak go otworzysz to zobaczysz przy krawedzi tranzystor upalony . Nie mam foto ale wymiana jego to koszt 2zl .
     
  7. michu19918

    michu19918 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    12-11 17
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    gdansk
    dzieki za podpowiedzi szukalem tam problemu ale okazalo sie ze tu chodzi o instalacje wycieraczek i tu mam kolejne pytanie wiecie moze jak trzeba zamienic przewody w kostce od silniczka dodam tez ze cala instalacje obrucilem a nie wymienialem na europe te nieszczesne wycieraczki tu moj jedyny problem z gory.
    dziekuje i pozdrawiam
     
  8. rys00

    rys00 Zaufany warsztat

    Offline
    Dołączył:
    20-03 09
    Postów:
    3 147
    Docenione treści:
    433
    Miasto:
    łódzkie
    qplanetq lubi to.
  9. szymek-24

    szymek-24 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    30-01 16
    Postów:
    48
    Docenione treści:
    0
    musisz zrobić odbicie lustrzane tego co masz teraz w kostce.
     
  10. Majster Złota rączka

    Dołączył:
    20-07 12
    Postów:
    666
    Miasto:
    Internet
  11. michu19918

    michu19918 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    12-11 17
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    gdansk
    szymek-24
    wielkie dzieki juz wszystko dziala jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
     

Poleć tę stronę